800ml ασήμαντα βιώσιμα 30x36 κατάρτισης μαξιλάρια κατάρτισης σκυλιών μαξιλαριών

Τόπος καταγωγής Κίνα Jiangsu
Μάρκα Genebest
Πιστοποίηση CE ISO9001
Ποσότητα παραγγελίας min 10000
Τιμή To be negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες 10 τσάντες ανά κιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης 7-15 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 1000000 κομμάτι/κομμάτια ανά ημέρα
Λεπτομέρειες
Λογότυπο δεχτείτε το προσαρμοσμένο λογότυπο Απορροφητικός 800ml-1500ml
Συσκευασία 10/40/50/100pcs/bag ή ως σας που απαιτείται Στεγανοποιήστε 100%
Χρώμα Προσαρμοσμένος Λειτουργία Το κουτάβι κατουρεί εκπαιδευτικός
Υψηλό φως

800ml ασήμαντα μαξιλάρια κατάρτισης

,

Βιώσιμα ασήμαντα μαξιλάρια κατάρτισης

,

30x36 μαξιλάρια κατάρτισης σκυλιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υψηλός - προϊόν μίας χρήσης της Pet ούρων κατάρτισης σκυλιών ποιοτικών το έξοχο απορροφητικό μαξιλαριών κατουρεί χαλιά μαξιλαριών για τα σκυλιά

Ένα μικρό κουτάβι στο σπίτι είναι μια μεγάλη χαρά. Αλλά εδώ δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς προϊόντα πρώτης ανάγκης κουταβιών. Καταρχάς, αυτά είναι μίας χρήσης μαξιλάρια κουταβιών. Είναι απαραίτητοι για να προστατεύσουν τα έπιπλα, το κρεβάτι, και την περιοχή ύπνου του κουταβιού σας από την υγρασία και τη μυρωδιά. Επίσης, τα μαξιλάρια σκυλιών είναι ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της κατάρτισης κουταβιών. Το τοπ στρώμα του μαλακού μη υφανθε'ντος υφάσματος, της πιό άνετης και δέρμα-φιλικής εμπειρίας, ισχυρή διαπερατότητα, ξεραίνει καλά, μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος επαφών. Υψηλή αποροφητικότητα. Το υψηλό - ποιότητα υψηλή - ποιοτικό πολυμερές σώμα μπορεί αποτελεσματικά να απορροφήσει το νερό και να τους εμποδίσει σοβαρά χωρίς διαρροή. Με τις μίας χρήσης πάνες, θα πρέπει μόνο να απολαύσετε την παρουσία ενός μικρού κουταβιού στο σπίτι, είναι παιχνίδια και χαλάρωση διασκέδασης.

  • Τα πολυσύνθετα αδιάβροχα χαλιά σκυλιών είναι όχι μόνο καλά για τα ουρικά μαξιλάρια ακράτειας, αλλά και για την προστασία των κρεβατιών, των καναπέδων, των καρεκλών, των καναπέδων και περισσότερων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κλινοστρωμνή κατάρτισης κουταβιών.
  • Τα μίας χρήσης χαλιά κουταβιών είναι πολύ άνετα και παχιά για να παρέχουν την προστασία για τα έπιπλα και το κρεβάτι σας.
  • Τα μαξιλάρια κατάρτισης σκυλιών αποτελούνται από τρία στρώματα: το ανώτερο στρώμα είναι ύφασμα-όπως ύφασμα, μαλακός και δέρμα-φιλικός, το μέσο στρώμα είναι ένα ανθεκτικό υγρασία-ανθεκτικό πολυμερές εμπόδιο, το κατώτατο στρώμα είναι μια αδιάβροχη βάση.
  • Απορροφητικά και μαλακά, αυτά τα χρωματισμένα ροδάκινο μαξιλάρια ούρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οικιακή φροντίδα, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, και περισσότερο.
  • Τα μαξιλάρια ούρων σκυλιών σχεδιάζονται για την υψηλή αποροφητικότητα, μπορούν να κρατήσουν πολύ υγρό για την προστασία τη νύχτα. Ανθεκτικά ακόμα και όταν υγρά, τα στρώματα delaminate.

Κατουρήστε λεπτομέρειες μαξιλαριών κουταβιών σκυλιών:

Όνομα προϊόντων Η Pet που εκπαιδεύει το μαξιλάρι, μαξιλάρια της Pet, προϊόν μίας χρήσης κατουρεί μαξιλάρι, μίας χρήσης μαξιλάρια κουταβιών, το σκυλί κατουρεί μαξιλάρια, οι πάνες της Pet, μίας χρήσης απορροφητικό μαξιλάρι, κουτάβι κατουρούν μαξιλάρια, το κατοικίδιο ζώο κατουρεί μαξιλάρια
Μέγεθος

XL 60x90cm

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Βιώσιμος
Εφαρμογή Σκυλί, γάτα, κ.λπ.
Υλικό Το δέρμα-φιλικό μαλακό μη υφανθε'ν ύφασμα βαμβακιού, το αναπνεύσιμο εγγενές στρώμα ξύλινου πολτού, το απορροφητικό λεπτός bumf μορίων απόγειου SAP, εύκαμπτος και, στεγανοποιούν την aflow-αναβεβλημένη μεμβράνη PE
Χρώμα Το μπλε/ρόδινο/γκρίζο /white/etc.
Συσκευασία Προσαρμοσμένη συσκευασία
Συσκευασία εργοστασίων 100PCS το /bag
Βάρος 1.55 g/pcs
Χαρτοκιβώτιο 800pcs το /ctn
Στεγανοποιήστε 100% αδιάβροχος
COem Αποδεκτός
Απορροφητικός 300ml-1500ml
Λειτουργία Διόρθωση σκυλιών της Pet
Κατουρήστε σύνθεση μαξιλαριών κουταβιών σκυλιών:
1. Τοπ φύλλο: μη υφανθε'ν ύφασμα

2. Δεύτερο στρώμα: μαλακός ιστός

3. Τρίτο στρώμα: ξύλινος πολτός με τη SAP (Ιαπωνία ή Κίνα)
4. Εμπρός στρώμα: μαλακός ιστός
5. Κατώτατο στρώμα: Ταινία PE
Κατουρήστε προδιαγραφές & λεπτομέρειες μαξιλαριών κουταβιών σκυλιών:
Μέγεθος Βάρος (g/pc) Άλλοι
S 30*45cm 1.5g Οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος και
η προδιαγραφή δεν είναι κανένα πρόβλημα
Μ 60x45cm 3g
Λ 60x60cm 2g
XL 60x90cm 3g


Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει κάποιο πολυμερές σώμα, βάρος 40 γραμμαρίου, και συσκευάζεται στις σαφείς τσάντες. Το μαξιλάρι έχει τη μέτρια αποροφητικότητα και δεν γίνεται με το λατέξ φυσικού λάστιχου. Το Underpads χρησιμοποιείται συχνά για εκείνους που αγωνίζονται με την ακράτεια, και για εκείνους που κοιτάζουν για να κρατήσουν το στρώμα, την κλινοστρωμνή, και τα έπιπλά τους καθαρά και λεκές-ελεύθερα. Η ακράτεια τη νύχτα και ενώ καθισμένα ή να βρεθούν μπορούν να προκαλέσουν το λέκιασμα και να εμφανιστούν υγρασία, έτσι ένα underpad βοηθά να αποτρέψει αυτά τα ζητήματα. Αυτό το μπλε underpad έχει ένα μπλε πίσω φύλλο, μια πολυ υποστήριξη, και ένα μη υφανθε'ν τοπ φύλλο. Αυτά τα underpads είναι μίας χρήσης.

  • Τα άνθρακας-ενεργοποιημένα μαξιλάρια γίνονται με πέντε στρώματα της δύναμης για τη leak-proof προστασία.
  • Αμέσως απορροφά τα ούρα και τα μετατρέπει σε πήκτωμα για έναν βρωμίζω-ελεύθερο καθαρισμό.
  • Περιέχει και ελέγχου μυρωδιές και κίτρινα σημεία για ένα καθαρό και εύκολο αποτέλεσμα.
  • Αναπτυγμένο με ένα pheromonal attractant έτσι το σκυλί σας ξέρει πού να πάει.
  • Τελειοποιήστε για τα κουτάβια κατάρτισης ή τα νέα σκυλιά, βοήθεια των ανώτερων σκυλιών, ή ακόμα και ευθυγράμμιση του κλουβιού ή του μεταφορέα σας.

800ml ασήμαντα βιώσιμα 30x36 κατάρτισης μαξιλάρια κατάρτισης σκυλιών μαξιλαριών 0

800ml ασήμαντα βιώσιμα 30x36 κατάρτισης μαξιλάρια κατάρτισης σκυλιών μαξιλαριών 1

Τα μαξιλάρια κατάρτισης θα συσκευαστούν στις πλαστικές τσάντες πρώτα, και θα συσκευαστούν έπειτα στα χαρτοκιβώτια. Τα διαφορετικά μεγέθη των μαξιλαριών κατουρήματος θα συσκευαστούν στα διαφορετικά μεγέθη των χαρτοκιβωτίων. Προκειμένου να σωθεί το φορτίο, θα συσκευάσουμε εύλογα σύμφωνα με την ποσότητα που αγοράζετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις στις μεθόδους συσκευασίας και ναυτιλίας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας πει.

Περίπου εμείς

Η ιατρική Co. τεχνολογίας Genebest Changzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στην επαρχία Κίνα Jiangsu πόλεων Changzhou περιοχής Wujin κωμοπόλεων Lijia βιομηχανικών πάρκων οδικού Xinchen No.3 Xinsheng. Το εργοστάσιό μας καλύπτει περίπου 35.000 τετραγωνικά μέτρα. Είμαστε ένας από τους κατασκευαστές με την υψηλώτερη τεχνολογία στον κόσμο με τις αυτόματες γραμμές παραγωγής. Το καταχωρημένο κεφάλαιο 8 εκατομμύρια yuan. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα επιχείρησης πήραν την υψηλή αναγνώριση από τους πελάτες, η επιχείρηση που εμμένει στην ακριβή αποδοτική αρμονία δικαιοσύνης των τιμών πυρήνων που αφιερώθηκαν στο νέο σχέδιο και η εφαρμογή των υγειονομικών προϊόντων, διαμόρφωσε μια ισχυρή ικανότητα έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης και εφαρμογής του προγράμματος.

FAQ:

1. Q: Πόσο καιρό είναι η μαζική παραγωγή χρόνος;
Α: Κανονικά μέσα σε 25-30 ημέρες. Η εσπευσμένη διαταγή είναι διαθέσιμη.
2, Q: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα πριν από τη μαζική παραγωγή;
Α: Φυσικά! Η κανονική πρόοδος προϊόντων είναι ότι θα κάνουμε το δείγμα προπαραγωγής για την ποιοτική αξιολόγησή σας. Η μαζική παραγωγή θα αρχίσει αφότου παίρνουμε την επιβεβαίωσή σας σε αυτό το δείγμα.
3, Q: Πόσο καιρό μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Α: Αφότου επιβεβαιώνεται το στοιχείο, η σαφής παράδοση χρειάζεται συνήθως την ημέρα περίπου 3-5.
4. Q: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής;
Α: συνήθως, 30% ως κατάθεση, 70% πριν από την αποστολή από T/T. Δυτική Ένωση είναι αποδεκτό για το μικρό ποσό. L/C είναι αποδεκτό για το μεγάλο απολογισμό.

Συνιστώμενα προϊόντα